Специјални мини пакувања за исхрана на растенијата во цвеќарството и градинарството

page_image

Green line

30-10-10

                                            Микроелементи (EDTA)*

Азот ( N ) 30%                            Железо (Fe) 0,02%

- амонијачен 2%                       Манган (Mn) 0,02%

-уреа 28%                                    Цинк (Zn) 0,02%

Фосфор ( P2O5)  10%                Бакар (Cu) 0,01%          

Калиум ( К2О)  10%                    Бор ( В)  0,02%

 

Тешки токсични метали (Pb, Cd, Cr) нема

 

Упатство за употреба :

 5 гр. од GREEN LINE се раствара во 1,5l вода и се залева секои 7 дена. Се препорачува за добивање на побујна зелена маса  во цвеќарството и градинарството 

« врати се назад

Наши Партнери