Специјални мини пакувања за исхрана на растенијата во цвеќарството и градинарството

page_image

Gardening set Fertilizers 3 in 1

Произведено од ДТУ „Агромаркет Игор“ дооел

 

Овој сет за градинарство содржи 3 вида на кристални ѓубрива и тоа:

Green line (30-10-10) - се препорачува за добивање на побујна зелена маса во цвеќарството и градинарството.

Red line (11-40-11) - се препорачува за цветање во цвеќарството и градинарството.

Yellow power (4-6-48) - се препорачува за обилно плодоносење во овоштарството и градинарството.

Сетот за градинарство е модерен производ при одгледување на културите, но е одличен за примена во цвеќарството каде што дава одлични резултати со неговото користење.

« врати се назад

Наши Партнери