Специјални мини пакувања за исхрана на растенијата во цвеќарството и градинарството

page_image

Energy

Состав:

-Хумусна и фулво киселина

-Растителни екстракти и природни биостимулатори – 15%.

Тешки токсични метали (PB, Cd, Cr, Ni)-нема.

Упаство за употреба:

1мл ENERGYсе раствара во 1л вода. Со негова употреба се забрзува растот и развојот на растението, како и негово подобро цветање и плодоносење.

« врати се назад

Наши Партнери