Специјални мини пакувања за исхрана на растенијата во цвеќарството и градинарството

page_image

Blue line

20-20-20

                                            Микроелементи (EDTA)*

Азот ( N )20%                             Железо (Fe) 0,03%

Фосфор ( P2O5) 20%                Манган (Mn) 0,02%

Калиум ( К2О) 20%                    Цинк (Zn) 0,02%

                                                 Бакар (Cu)0,001%       

                                                 Бор ( В)  0,01%

                                                 Молибден(Мо)0,001%

Тешки токсични метали (Pb, Cd, Cr) нема

Упатство за употреба :

 5 гр. од Blue line се раствара во 1,5l вода и се залева секои 7 дена. Се препорачува  во цвеќарството и градинарството.

« врати се назад

Наши Партнери