page_image

Chelan sol 20-20-20+T.E

Ова е минерално-кристално ѓубриво произведено од најдобрите и најквалитетните суровини кои не содржат штетни хлориди.

Балансираниот состав на макро елементите го прави погодно за примена кај сите растителни видови во сите фази на развој. При фолијарна апликација се применува во доза од 200-300 гр во 100 литри вода, а при наводнување дозата е 20-25 кг на еден хектар.

« врати се назад

Наши Партнери