page_image

Nutrigold ECO 16-8-32 + TE

Oва е целосно растворливо минерално-кристално ѓубриво со доминантна калиумова компонента, но исто така содржи и голем процент на азот. За фертиригација дозата изнесува 20-25kg/hа, а при фолијарна апликација изнесува 200-400g во 100L вода.

« врати се назад

Наши Партнери